Terug naar overzicht

Opleiding Office management

Start je verhaal

Welkom op de infodag!

Ik kom!

Cruciaal in elke organisatie

Office management is een professionele opleiding met een modeltraject van drie jaar. Zitten communiceren en organiseren je in het bloed? Als office manager speel je een cruciale rol in de organisatie van een bedrijf of instelling. Onmiddellijke tewerkstelling is gegarandeerd, want de vraag is groot. 

2
Campussen om Office management te studeren

Study business where business is done

Waar kun je beter Office management studeren dan in een stad met een bruisend bedrijfsleven? Bij Odisee studeer je Office management in Aalst (Campus Dirk Martens) of Brussel (Campus Brussel), twee steden met een bloeiend bedrijfsleven. Brussel is bovendien het centrum van Europa waar zich de hoofdzetels van heel wat multinationals bevinden. Kortom: een ideale carrièrestart.

Vier rollen

Je krijgt bij Office management een brede basis om in een organisatie de rechterhand te worden van de manager. Je studieprogramma is opgebouwd rond de vier rollen die je later zal moeten vervullen: co-manager, communicator, informatiebeheerder en organisator.

Infobrochure!

Download

A little help?

Vraag extra instapbegeleiding.

INSTAPBEGELEIDING

Aan de slag met je diploma

Bedrijven staan te springen voor starters met jouw vaardigheden. Met je diploma Office management ben je een veelzijdige duizendpoot. Je job is heel gevarieerd: de ene dag organiseer je een internationale videoconferentie, de volgende dag verbaas je je collega's met een bedrijfsevenement. Afwisseling troef!

Jobmogelijkheden

A little help?

Vraag individuele begeleiding voor een goede studieplanning

Studiebegeleiding

Inschrijven?

Schrijf je in!
2
Diploma's in een klap behalen?

In  Brussel kun je één jaar aan een Franstalige hogeschool studeren. Zo behaal je twee diploma's in een klap.

Talent

Tijdens je opleiding werk je samen met je docenten aan je talenten: ben je een organisatietalent en neem je gemakkelijk initiatief? Leg je vlot contacten of blijf je liever op de achtergrond? Communiceer je helder en aantrekkelijk of werk je liever een perfecte planning uit? Via keuzemodules, stages en buitenlandse ervaringen vind je je eigen interesses. Want wie z'n sterke punten kent, vindt sneller de perfecte loopbaan.

Go international

Odisee goes international

Studeren, stage lopen of deelnemen aan projecten over de grens

GO INTERNATIONAL
6
Troeven
1
Proef van de businesspraktijk

Naarmate je opleiding vordert, heb je steeds meer praktijk. Je maakt uitgebreid kennis met je toekomstige job via bedrijfsgerichte projecten, bedrijfsbezoeken en stages.

2
Economische hart van België en Europa

Learn business where business is done. In Gent, Brussel en Aalst liggen (de hoofdzetels van) vele bedrijven: ideale plekken om te studeren en je voor te bereiden op je toekomstige job. Aalst profileert zich bovendien als magneetstad voor de zorg, een troef voor wie Medical managementassistant kiest.

3
Jobzekerheid

Bijna 100 procent van onze studenten heeft al een mooi contract op zak, nog voor ze afgestudeerd zijn.

4
Persoonlijke begeleiding

Je kunt rekenen op begeleiding op maat. Bij ons ben je geen nummer, maar een individu. Je volgt soms les in kleine groepen en leert je docenten goed kennen.

5
Prima reputatie

Odisee heeft een prima reputatie in het Vlaamse (en zelfs internationale) bedrijfsleven.

6
Teambuilding

We hebben veel aandacht voor de sfeer en beleving in de opleiding. Zo gaan de studenten van Aalst op kennismakingsdagen naar Ronse. De Brusselse studenten ontdekken tijdens de onthaaldagen welk soort teamspeler ze zijn. 

In de kijker!

Duurzaamheidscongres Office management

Duurzaamheidscongres

Duurzaamheid is een hot topic en heeft een noodzakelijke impact op het actuele bedrijfsleven. Voor toekomstige management assistants is het dan ook essentieel om op de hoogte te zijn van duurzame initiatieven en oplossingen in de omgeving. Daarom organiseerden de tweedejaars Office management van Odisee samen met studenten van de Franstalige hogeschool Ecsedi een duurzaamheidscongres.

Bekijk de foto's
Museum Night Fever - Office management

Museum Night Fever

Zaterdag was het Museum Night Fever. Onze studenten Office management verzorgden het onthaal!

Assessmentdag Office management

Assessmentdag

Tijdens de assessmentdag in Aalst werden onze studenten voor onverwachte situaties gesteld die hen uitdagen het beste van zichzelf te geven.

Kom naar de infodag van 22.04.2017

Alle velden zijn verplicht