Sportaanbod Gent

Lees hier meer over het specifieke sportaanbod van Technologiecampus Gent.

Sport

Leer lopen met Gentloopt!

Als je zin hebt om te leren lopen maar de moed niet kan vinden om er alleen aan te beginnen kan je terecht bij Gentloopt! Zij organiseren looptrainingen voor absolute beginners maar daarnaast ook voor gevorderden. Voor iedereen is er wel een gepaste groep lopers terug te vinden.

Dankzij een samenwerking met STUVO+ kan je voor de looptrainingen goedkoper inschrijven. Je betaalt slechts €10 in plaats van €20 en je bent via school verzekerd!

Inschrijven voor Gentloopt en de verschillende programma's kan je vinden op hun website.

Sport op de campus

Elke woensdag- en donderdagavond kan je terecht in de sporthal voor een stevige portie sport naar keuze! Hieronder een overzicht van alle beschikbare zaalsporten:

Woensdag 19u: Crossfit (GAAT NIET DOOR OMWILLE VAN CORONA)

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Inschrijven (op voorhand) kan door een ticket te kopen bij STUVO+ in bureau A004. Betalen kan enkel met Bancontact

Donderdag 19u: Badminton (GAAT NIET DOOR OMWILLE VAN CORONA)

Badminton is een olympische sport die wordt gespeeld met rackets en een shuttle. De shuttle, die gemaakt kan zijn van nylon of van veren, wordt over een net heen en weer geslagen met de rackets. Badminton is een matig intensieve sport die zorgt voor de nodige beweging en gezelligheid!

Tafeltennis en kicker

De campus beschikt over zowel in- als outdoor pingpongtafels en her en der kan je ook kickertafels terug vinden.

Pingpong- en kickerballetjes kan je bij STUVO+ (bureau A004) aankopen voor €1!

sport groepsles
Studentenwerking Technologiecampus Gent