Kom eens langs!

Odisee is de enige echte co-hogeschool van Vlaanderen. En die co, die staat voor “samen”. Wij houden van co-creatie en pakken jouw studie samen aan. Bij ons zijn je docenten geen gewone leraars, maar coaches. Bij ons zijn je stageplaatsen niet zomaar bedrijven of instellingen, maar connecties. Je campus is niet zomaar een campus maar een plek waar comfort, ontmoeting, duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan. Die co-aanpak maakt Odisee uniek. We pakken jouw studie samen aan van bij het begin. Nu dus. 

Studenten op de campus.
Met de 'co' van samen je studiekeuze maken

Dit kun je altijd doen!

Doe de studiekeuzetest!

Hulp nodig bij je studiekeuze? Vul dan op buikgevoel onze studiekeuzetest in. Aan de hand van 32 kenmerken zoeken we een match tussen jou en onze opleidingen. Het resultaat? Een overzicht van drie opleidingen die helemaal aansluiten bij jouw profiel. Heb jij trouwens al gehoord van Gezinswetenschappen, Facility Management of  Energietechnologie? Misschien ontdek je dus wel een unieke opleiding waaraan je zelf nog niet had gedacht. Leuk extraatje: de test is snel en efficiënt. Het duurt maar 5 minuten! Waar wacht je nog op?

Vraag een brochure aan

Wil je meer weten over een van onze opleidingen? Vraag dan de brochure aan. We sturen ze graag naar je op.

Win studieadvies in

Ook voor een goed gesprek over je studiekeuze kun je bij ons terecht. Onze studieadviseurs Inge en Leen hebben jarenlang ervaring in studiekeuzebegeleiding. Samen zoeken ze uit wat jouw talenten en interesses zijn en welke opleidingen daarbij aansluiten.

Spreek met een student uit de richting van je dromen

Heel wat huidige Odisee-studenten staan voor je klaar om jou te helpen bij je studiekeuze. Heb je vragen, vuur ze makkelijk op hen af via onze chattool Unibuddy. Klik op onderstaande link en je vindt de namen en profielen van de studenten met wie je contact kunt opnemen.

les

Herbekijk hier onze online liveshow over studeren in het hoger onderwijs!

Laat je overtuigen door onze studenten

Met de 'co' van samen je studies aanpakken

Ontdek onze co-hogeschool!