Onze Odibuddy's staan voor je klaar!

Een Odibuddy is een student binnen Odisee die andere (nieuwe) studenten helpt, doorverwijst, luistert, begeleidt… wanneer hij of zij bv. praktische leer- of opleidingsgebonden vragen heeft of gewoon graag eens met iemand wil babbelen. 

Samen met onze buddy’s, willen we onze studenten binnen Odisee zo goed mogelijk begeleiden en ondersteunen tijdens hun studentenleven aan de CO-Hogeschool!

Misschien interessant om te weten dat onze buddy’s er niet alleen voorstaan. Ze worden namelijk ondersteund door onze STUVO+ studentenbegeleiders en natuurlijk ook door de Studentenraad van Odisee.

Odibuddy header

Zelf Odibuddy worden?

Help je graag (internationale) medestudenten? Bied je graag een luisterend oor? Wil je graag praktische vragen beantwoorden en wil je het (nieuwe) studenten zo aangenaam mogelijk maken tijdens hun hogeschoolcarrière? Word dan Odibuddy! 

Studente kijkt op GSM
Collage Odibuddy
De bedoeling is vooral dat studenten op een laagdrempelige manier een medestudent kunnen aanspreken voor tal van vragen. Dat kan gaan over praktische vragen, maar ook om samen online te studeren, of gewoon voor een babbel. De nood aan sociaal contact is hoog en daar kunnen de Odibuddy’s een mooie rol in spelen
Robbe Van Leemput
Projectleider & Odibuddy
robbe.vanleemput@student.odisee.be
Selfie Robbe Van Leemput in tuin buiten