Inschrijven

Fijn dat je wilt inschrijven aan onze co-hogeschool!

Odisee is de co-hogeschool, waarbij ‘co’ staat voor samen, voor co-creatie. Wij willen jouw studies samen aanpakken. Samen met jou willen we bouwen aan je boeiende (nieuwe) carrière.

En er wacht je nog veel meer, want bij Odisee ben je sowieso in good company. Hier zul je ontelbare nieuwe mensen leren kennen. Of het nu online is of in real life, samen met hen zul je onvergetelijke momenten beleven.

Studeren bepaalt de rest van je leven – zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Wij zijn er trots op dat wij als hogeschool daarin een rol mogen spelen.

Studenten met laptop pratend in cafetaria

Inschrijven

Inschrijven voor een graduaats-, bachelor- of bachelor-na-bacheloropleiding? Kies hieronder wat voor jou van toepassing is. 

Wil je graag inschrijven voor een postgraduaat of een navormingDat kan niet via deze weg. Ga naar de opleidingsspecifieke pagina en vervolledig daar je inschrijving. 

 • Eerste inschrijving

  Wil je graag inschrijven voor een graduaats- of bacheloropleiding en ben je nieuw bij Odisee? Start hier je online inschrijving.  

 • Inschrijven na een onderbreking

  Was je eerder al student bij Odisee, maar niet vorig academiejaar? Of ben je in de loop van vorig academiejaar officieel uitgeschreven? Dan moet je je opnieuw online inschrijven

 • Herinschrijven

  Was je vorig academiejaar al student bij Odisee en ben je niet uitgeschreven in de loop van dat academiejaar? Wil je inschrijven voor volgend academiejaar, in dezelfde of in een andere richting? Herinschrijven is de boodschap. 

 • Inschrijven met een niet-Vlaams diploma

  Als je je diploma secundair onderwijs behaald hebt in een instelling buiten de Vlaamse Gemeenschap, kun je niet meteen inschrijven. Ook niet als je Belg en/of Nederlandstalig bent. Je moet eerst een aanvraag tot toelating indienen. 

Belangrijke info