Gepubliceerd op 29-09-2023

Deel je expertise!

Het nieuwe academiejaar is uit de startblokken geschoten. Een nieuw jaar waarin we weer zoveel mogelijk kansen willen grijpen om met onze kennis naar buiten te treden, want we mogen trots zijn op de expertise die we in huis hebben. De dienst Marketing en Communicatie en het team van Wetenschapscommunicatie helpen je graag om met die kennis naar buiten te treden. Dat kan op twee manieren:

  1. Jij wil een nieuwswaardig weetje delen. Leverde je onderzoeksproject spraakmakende resultaten op, of deden je studenten iets bijzonders? Wij kijken graag samen met jou of en op welke manier we jouw verhaal aan de grote klok kunnen hangen. Voor nieuws uit de opleiding kan je terecht bij Hanne Van Daele, voor onderzoeksnieuws bij Margot Chauliac.
  2. Wij contacteren jou! Soms vraagt de pers ons of we een expert in huis hebben binnen een bepaald domein, maar het gebeurt ook dat we zelf willen inpikken op iets actueels. Dan gaan we graag op zoek naar de meest geschikte persoon binnen onze organisatie die met dat thema bezig is. Om te weten bij wie we moeten zijn, legden we een interne expertenlijst aan. Bij deze doen we graag een warme oproep om je op die lijst te zetten. We kozen voor een bewerkbaar Excel-bestand, zodat je je gegevens altijd kan actualiseren. We willen benadrukken dat deze lijst enkel intern gebruikt wordt en je gegevens nooit met derden zullen delen zonder dit eerst met jou te bespreken.

Voor verdere vragen kan je steeds  bij Hanne Van Daele of Margot Chauliac terecht.

 

micro

Tot snel op onze expertenlijst?!

Laatst aangepast door Margot Chauliac op 29/09/2023
Aangemaakt door Margot Chauliac op 29/09/2023