Gepubliceerd op 21-09-2023

Nieuwe look voor de centrale login Associatie KU Leuven

Sinds 18 september 2023 siert het winnende beeld van de Art4campus-wedstrijd de centrale loginpagina. Eén jaar lang zullen alle studenten en medewerkers uit de brede Associatie KU Leuven de details van deze portie kunst van eigen bodem kunnen verkennen telkens ze inloggen in hun digitale werk- en leeromgeving.



Met het beeld wou de ontwerper - Herman Moons, ICT medewerker aan de KU Leuven - “iedereen aansporen om even stil te staan bij de eigen bijdrage aan het kennisweb van de associatie”. Zijn boodschap sluit mooi aan bij het doel van Art4campus. Het associatienetwerk van 6 hoger onderwijsinstellingen wil via deze kunstenwedstrijd hun studenten en medewerkers in hun dagelijkse leer- en werkomgevingen via kunst stimuleren en inspireren.



Kriebelt er een kunstenaar in jou?

Associatiepartner LUCA School of Arts kan studenten, medewerkers en een breed publiek bovendien de skills bijbrengen om zelf nog creatiever uit de hoek te komen. Ontdek hun opleidingen op het levenslang leren-portaal Continue. Kriebelt het al om zelf te beginnen schilderen, tekenen, fotograferen, etc...? Of ken je een student/kunstenaar in je netwerk die hieraan wil meedoen?



Wedstrijd 2024

Tussen 12 februari en 24 maart 2024 roept de Associatie KU Leuven andermaal studenten en medewerkers op om een nieuw ontwerp in te dienen voor het academiejaar 2024-2025. Meer info vind je hier.

loginassociatie
Laatst aangepast door Tanja Janssens op 22/09/2023
Aangemaakt door Tanja Janssens op 21/09/2023