Gepubliceerd op 21-09-2023

Renovatie auditorium: wat je moet weten

In juli gingen de werken van start in ons grote auditorium (lokaal 020). Deze werkzaamheden hebben uiteraard invloed op de organisatie van onze campus. Met het begin van het nieuwe academiejaar in het vooruitzicht lijsten we deze gevolgen graag nog even voor jou op.

werken auditorium

Het auditorium is niet beschikbaar tussen 3 juli 2023 en 18 februari 2024. Tot en met de krokusvakantie zijn er dus alternatieven voorzien - met veel dank aan onze lokaalplanner Daan!

Lokaal 174 (de kapel)

Onze kapel doet dienst als voornaamste alternatief voor ons auditorium. Lokaal 174 werd ingericht met stoelen en tafels voor 150 personen en werd in september op deze manier al gebruikt voor de proclamaties. Door de nieuwe indeling zal het lokaal tijdelijk minder bruikbaar zijn voor collaboratieve lessen. Voor het inplannen van lessen zal er voorrang gegeven worden aan de grootste groepen die aanwezig zijn op de campus.

Let op: door geluidsoverlast en niet-werkende verwarming zal lokaal 174 niet bruikbaar zijn van 1 november tot het einde van de werken.

Lokalen -101 en -102

Computerlokalen -101 en -102 werden ingericht als klaslokalen voor 60 personen. Alle computers werden verwijderd, aangezien die nog nauwelijks gebruikt werden als gevolg van het Bring Your Own Device-principe. Op onze campus is er nog één lokaal met vaste computers: lokaal -105.

Examens januari

Voor de examens in januari 2024 zullen zowel het auditorium als lokaal 174 niet bruikbaar zijn. Mogelijk zullen grote groepen verspreid worden over verschillende kleinere lokalen. Het zou dan ook kunnen dat er af en toe extra toezichters moeten ingezet worden door de opleidingen. Na de herfstvakantie worden de lokalen toegekend, zodat er extra toezichters gezocht kunnen worden.

Laatst aangepast door Hanne Van Daele op 28/09/2023
Aangemaakt door Hanne Van Daele op 21/09/2023