Start Educatieve bachelor in het lager onderwijs - campus Sint-Niklaas

Instapcursussen

Voor wie zijn kennis van de lagere school van Frans en wiskunde wil opfrissen, organiseert de opleiding vrijblijvende instapcursussen  op de campus.

Frans: van 6 t.e.m. 10 september 2021 van 9u-12u.
wiskunde: van 6 t.e.m. 10 september 2021 van 13u-16u

Beide cursussen kunnen gecombineerd worden, maar dit is niet noodzakelijk.

Voor de eerste les wachten we jullie op in de centrale inkomhal.

Deze cursussen worden gratis aangeboden. De opleiding bestelt wel op voorhand voor jou de handboeken voor Frans en/of wiskunde, die je sowieso moet aankopen in het eerste jaar van de opleiding voor de vakken Frans en wiskunde.
Na inschrijving ontvang je een factuur voor dit studiemateriaal. Deze handboeken moet je dan niet meer bestellen via de tool van Standaard Boekhandel waar je je andere studieboeken aankoopt.

Wens je in te schrijven? Mail dan naar sarah.helon@odisee.be en vermeld  welke cursus(sen) je wil volgen.

Hieronder vind je de flyers:

Flyer instapcursus Frans

Flyer instapcursus wiskunde

Denkende student

Onthaaldagen

Bij Odisee staat de student centraal! We willen je dan ook persoonlijk verwelkomen op onze onthaaldagen, waar je in een ontspannen sfeer kennismaakt met docenten en medestudenten.
Ook geven we je heel wat praktische informatie mee om het academiejaar met een gerust gevoel te kunnen starten. Zo leer je onder andere Toledo, ons online leerplatform kennen en krijg je info over de verschillende studentenvoorzieningen, de cursussen en de studentenraad. 

We verwachten jullie op de campus in Sint-Niklaas op woensdag 15 september 2021 én op donderdag 16 september 2021 om 9u in de centrale inkomhal. Op vrijdag 17 september 2021 verwachten we jullie om 10u45 in lokaal 020

Een gedetailleerde invulling van deze onthaaldagen vind je hier.

De startavond voor studenten afstandsonderwijs vindt plaats op dinsdag 21 september 2021 om 18u.

Studenten zittend in het gras

Stage

Als eerstejaarsstudent in dagonderwijs neem je stage 1 op en moet je vijf keuzemogelijkheden voor stagescholen opgeven.  Breng dit zo snel mogelijk in orde. Meer info en de intekenlink vind je hieronder.

Stage 1

Zij-instromers die starten met stage in het tweede jaar (stage 2) geven hun keuzes hieronder op.

Stage 2

Lager onderwijs sfeerbeeld