Start Orthopedagogie

Onthaaldagen

We nodigen onze nieuwe eerstejaarsstudenten graag uit op de onthaaldagen van de opleiding Bachelor in de Orthopedagogie. Een onthaal dat inzet op het klaarstomen richting hoger onderwijs, waarbij je meteen kennis maakt met je klasgenoten en de docent die jouw traject mee zal opvolgen in het eerste jaar.

We willen voor jou een warm onthaal voorzien op campus Dilbeek, onder het motto ‘Proud to be Parnas, proud to be different’. Dit onthaal zal je optimaal voorbereiden op je eerste jaar en zal je kansen vergroten om een mooi parcours af te leggen in onze opleiding. Op donderdagvoormiddag lichten we, samen met ervaringsdeskundigen, al een tipje van de sluier op omtrent onze visie op het beroep van ondersteuner-begeleider en zijn we benieuwd naar jullie visie. In de namiddag is er ruimte om uitgebreid met elkaar kennis te maken. Op vrijdag begint de dag in onze ‘leergroep’ en maak je kennis met deze manier van werken. Nadien volgt er een digitaal spel om onze mooie groene campus te verkennen en kennis te maken met de opleiding. Vrijdagnamiddag trekken we naar Brussel.

Deze onthaaldagen vinden plaats op donderdag 16 september van 9u30 tot 16u en op vrijdag 17 september 2021 van 9u tot 16u. De uurregeling kan je hier vinden. 

We rekenen op jouw komst!

Voor meer informatie kan je mailen naar onthaal.dilbeek@odisee.be of bellen naar het nummer 02 466 51 51.

Studenten zittend in het gras