Onze opleidingen op maat van volwassenen volgens interessegebied

Ben je op zoek naar een opleiding om je te heroriënteren of verder te professionaliseren? Bij Odisee ben je aan het juiste adres. Doorheen de jaren hebben we een breed aanbod ontwikkeld specifiek op maat van volwassenen.

Zo hebben heel wat bachelor- en graduaatsopleidingen een specifiek afstands-, deeltijds of avondtraject, wat maakt dat je jouw studie vlot kunt combineren met een job en/of een gezin. Ook kun jij je verder specialiseren in je vakdomein door in te schrijven voor een banaba, postgraduaat, navorming, microcredential of microdegree. Benieuwd naar je mogelijkheden? Ontdek hier ons aanbod per interessegebied. 

Welk interessegebied past het beste bij jou?

Meer dan een opleiding

Co staat voor samen, we pakken je studie samen aan!

Werken en studeren combineren is niet vanzelfsprekend. Maar maak je geen zorgen, bij Odisee sta je er niet alleen voor. Wij bieden werkende studenten een hele waaier aan extra voorzieningen. Ontdek waar wij je mee kunnen helpen! 

 

Ik heb 14 jaar gewerkt als analist-programmeur. Hoewel ik mijn job nog graag deed, wou ik mijn carrière toch een andere richting geven. Dus koos ik voor Business & Languages in afstandsonderwijs. Toen ik in laatste fase van mijn opleiding zat, vond ik al een leuke en gevarieerde nieuwe job.
Taïs Coppens
Oud-studente Business & Languages
Taïs Coppens

Overtuigd? Of toch nog iets meer info nodig?