Permanente Vorming voor energiedeskundigen type A

In 2021 moeten energiedeskundigen type A verplicht 6u permanente vorming volgen, waarvan 2u met ‘verplichte’ inhoud en 4u met’ vrije’ inhoud.  Meer info over de inhoud vind je onder ‘programma’.  

Odisee ontwikkelde op basis van de input van het Vlaams Energieagentschap over deze thematieken een opleiding van 6 uur. Het volgen van deze opleiding voldoet aan de bijscholingsverplichting voor 2021.

Permanente vorming voor energiedeskundigen

Iets voor jou?

Deze navorming richt zich specifiek tot energiedeskundigen type A  in het kader van de verplichte jaarlijkse bijscholing. De opleiding telt mee voor 2 uur verplichte en 4 uur vrije vorming, waardoor je voldoet voor de vereisten voor de permanente vorming in 2021.

Programma

Deze opleiding werd uitgewerkt in samenwerking met het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap VEKA
De nascholing behandelt het opmaken van een EPC gemeenschappelijke delen en de impact ervan op de opmaak van een EPC van een eenheid in een appartementsgebouw. 
Het deel over het EPC GD is opgebouwd uit 2 onderdelen: 
•    een becommentarieerde oefening met aandachtspunten en tips voor opmaak en ingave van een EPC GD en de daaropvolgende invoer van een appartement
•    een aantal korte oefeningen op veel voorkomende gevallen bij de opmaak van een EPC GD, de bepaling van het aaneengesloten geheel en de definitie van een wooneenheid.

Onderdelen

  • 2u verplichte inhoud
  • Oefening op invoer case EPC GD met commentaar en aandachtspunten gemeenschappelijke delen software (1 uur)
  • Oefening op invoer case EPC app (met EPC GD), met commentaar en aandachtspunten appartement op basis van overerving EPC GD (1 uur)
  • Korte oefeningen op bepalen BV GD, toepassingsgebied, aaneengesloten geheel, definitie wooneenheid en impact hiervan, voorbeelden EPC pedia (2 uur)

Overtuigd? Of toch nog iets meer informatie nodig?

Deze opleiding is echt iets voor mij!

Ben je ervan overtuigd dat dit de opleiding is die je zoekt? 

Dan kun je  meteen inschrijven. 

Toch nog bijkomende vragen of twijfels?

Heb je nog een grote of kleine vraag? Contacteer ons. Wij zullen je graag een antwoord geven. 

Jongen - Gele muts